Gratis laadpas | GreenNL
BMW gevel

Gratis laadpas

Kies voor de gratis laadpas van GreenNL. Dan betaalt u alleen als u uw auto oplaadt.

Gratis laadpas van GreenNL

Met de gratis GreenNL laadpas gaat u altijd met een gerust hart onderweg. U kunt met onze laadpas bij meer dan 150.000 laadpunten in Nederland en Europa uw elektrische auto opladen. En waar u ook oplaadt: u krijgt altijd 100% groene stroom van Hollandse windmolens.

Praktisch
De GreenNL laadpas is ook altijd praktisch om bij u te hebben. Natuurlijk om zelf uw auto op te laden, maar ook als extra laadpas voor uw partner, als reserve laadpas bij verlies, diefstal of als uw huidige pas een keer niet werkt. Heeft u geen eigen elektrische auto, maar overweegt u er één te kopen, te leasen of te huren? Ook dan is de GreenNL laadpas een uitkomst. De GreenNL laadpas is gratis. U betaalt alleen als u de pas gebruikt. U ontvangt de laadpas als sleutelhanger, zo heeft u hem altijd bij de hand. Na ontvangst kunt u de pas direct gebruiken. Zo bent u altijd opgeladen onderweg.

Duidelijk in kosten
Met de GreenNL laadpas weet u vooraf waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn helder en u ontvangt maandelijks een factuur, waarna u online inzicht in uw laadkosten heeft. U betaalt een starttarief van € 0,30 incl. btw per laadsessie. De overige kosten voor (snel)laden in binnen- en buitenland bereken we 1 op 1 door. Nadat u de factuur ontvangt, heeft u online inzicht in uw laadkosten.

Gratis of abonnement
De GreenNL laadpas is gratis. Laadt u 12 keer of vaker per maand? Lees dan hier meer over onze laadpas met voordelig abonnement.
 

BMW gevel

Gratis laadpas

  • Laden bij ruim 150.000 punten in binnen- en buitenland
  • Geen abonnementskosten, u betaalt alleen als u oplaadt
  • Praktische sleutelhanger
  • Kosten (snel)laden worden 1 op 1 aan u doorberekend
  • Online inzicht in kosten van uw laadsessies
Gratis laadpas aanvragen

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel onze supportafdeling op (088) 545 42 80