Stroom en gas thuis | GreenNL
Huis zonnepanelen

Stroom en gas thuis

Voor de energielevering aan particulieren werkt GreenNL samen met Coolblue Energie. Coolblue Energie biedt u 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas. Ook krijgt u hoge kortingen op energiezuinige producten.

Onze naam zegt het al. GreenNL heeft een groen Nederland voor ogen! Daarvoor werken wij samen met onze partner Coolblue Energie.

De stroom van Coolblue Energie is 100% groene energie die opgewekt is in Nederland. Ook de CO2 uitstoot van uw gasverbruik is volledig gecompenseerd. Coolblue Energie levert dus echte groene energie. U kunt de energieprijzen voor 1 jaar vastzetten of u kiest voor het flexibele contract waarbij de prijs meebeweegt met de veranderingen op de energiemarkt.

Overstappen is heel gemakkelijk!

U vraagt op deze website heel makkelijk stroom en gas aan. Het invullen van het aanvraagformulier kost u maximaal 2 minuten. Nadat u uw aanvraag heeft verzonden, regelt Coolblue uw overstap. U hoeft niets te doen. Let op: bij een verhuizing moet u wel zelf uw contract op uw oude adres opzeggen.

Hoge kortingen op energiezuinige producten

Als Coolblue Energie-klant krijgt u exclusieve korting op energiezuinige en -besparende producten zoals wasmachines, drogers, koelkasten, slimme thermostaten, smart lampen en slimme stekkers. Natuurlijk krijgt u ook korting op Coolblue Zonnepanelen. Met Coolblue’s Groene Keuze vindt u altijd het beste en meest energiezuinige product voor uw situatie.

Ook als u binnenkort van het gas afgaat

Ook als u er over nadenkt om binnenkort van het gas af te gaan, kunt u nu een energiecontract inclusief gas afsluiten. Op het moment dat u geen gas meer wilt ontvangen, mag u de aansluiting voor gas kosteloos opzeggen. Wij leveren dan alleen nog uw stroom.

Weet u nu al wanneer u gasvrij gaat wonen? Dan kunt u de aansluit- en transportovereenkomst (ATO) met uw netbeheerder opzeggen. De verwijdering van uw gasaansluiting vraag u zelf aan via www.mijnaansluiting.nl. De netbeheerder zorgt dan voor het verwijderen van de gasmeteropstelling en de aansluitleiding. Als u de gasaansluiting nog niet meteen wilt laten verwijderen, dan kunt u de aansluiting laten afsluiten voor een periode van maximaal 12 maanden. Hierna is het aan u om een keuze te maken tussen het opnieuw aansluiten of het alsnog definitief verwijderen van uw gasaansluiting. Aan het opnieuw aansluiten zijn kosten verbonden, die de netbeheerder bij u in rekening brengt. Het verwijderen van uw gasaansluiting is kosteloos. Het blijft echter belangrijk dat u wel actief de aanvraag tot verwijdering doet.

Stroom en gas

5 redenen om voor stroom en gas te kiezen

  • Stroom en gas van onze partner Coolblue Energie
  • Altijd 100% groene stroom uit Nederland
  • CO2 gecompenseerd gas
  • De zekerheid van een vaste prijs of een flexibel contract
  • Hoge kortingen op energiezuinige producten
Snel energie aanvragen particulier

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel onze supportafdeling op 088 545 42 80