Over ons | GreenNL
Contact

Over GreenNL

Groene energie voor op het werk, onderweg en thuis.

Een moderne energiemaatschappij kijkt verder dan alleen stroom en gas

GreenNL heeft een duurzame toekomst voor ogen! Wij dragen graag bij aan de verduurzaming van Nederland met duurzame energie en mobiliteit. Daarbij zorgen we ervoor dat duurzaam ook betaalbaar is. Wij gaan effectief om met tijd en geld door onze volledig geautomatiseerde administratie en facturatie. We maken geen gebruik van tussenpartijen en kopen direct in bij de producent. Zo kunnen we u een aantrekkelijk tarief bieden.


GreenNL is er voor iedereen die een stap wil zetten in verduurzaming. Hoe dat eruitziet? Denk aan groene stroom en CO2 gecompenseerd gas, zonnepanelen, laadpalen en investeren in windenergie. Als GreenNL zijn we altijd op zoek naar duurzame en praktische oplossingen die uw leven een stukje makkelijker maken. 


GreenNL is onderdeel van ServiceHouse dat op haar beurt weer eigendom is van Coolblue. Coolblue is het meest klantgerichte bedrijf van Nederland en België (Net Promoter Score van 68). De retailer verkoopt producten in 11 categorieën: van Beeld & Geluid, Computer & Tablets, Huishouden & Wonen tot Coolblue Energie. Coolblue heeft een eigen bezorg- en installatieservice én 15 fysieke winkels in Nederland en België.

Zonnepaneelzakelijk

5 redenen om voor GreenNL te kiezen

  • Groene stroom en CO2 gecompenseerd gas
  • Een laadstation thuis en op het werk
  • Een laadpas geschikt voor ruim 100.000 (snel)laadstations in Nederland en Europa
  • Energiebesparing door zonnepanelen en isolatie
  • Hoge kwaliteit dankzij volledig geautomatiseerde administratie en professionele partners
Meer weten?

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel onze supportafdeling op 088 545 42 80