Laadpaal voor thuis | GreenNL
Laadstation

Laadpaal voor thuis

Met uw eigen laadpaal bent altijd verzekerd van een laadplek en een volle accu. Steeds meer berijders van elektrische of hybride auto's kiezen daarom voor het gemak van een laadstation thuis.

Wij regelen alles voor u

Volledig elektrische auto's verbruiken flink wat stroom. Kan uw elektriciteitsaansluiting dit aan? Wat betekent dat voor uw energierekening? De experts van GreenNL geven u graag gratis advies. Over een slim oplaadpunt thuis, met helder inzicht in uw laadkosten. Rijdt u de auto zakelijk? Dan verzorgen wij de automatische verrekening van uw extra stroomverbruik met uw werkgever, leasemaatschappij of eigen zaak. Ook als gasten laden bij uw laadpaal ontvangt u daarvoor een vergoeding. Die is zelfs wat hoger dan de kosten van uw stroom.

Dankzij slimme technologie laadt onze laadpaal altijd met optimaal vermogen. Heeft u bijvoorbeeld de wasdroger en vaatwasser aan staan? Dan wordt uw auto langzamer opgeladen. Zo voorkomt u overbelasting van de stroomvoorziening in uw huis. De behuizing van de laadpaal is zeer solide, uiterst compact en heeft een modern design. Dit maakt het tot een ideale laadpaal voor thuis.

Kortom: met een laadpaal van GreenNL kunt  u zonder zorgen altijd opgeladen op weg.

Professionele installatie

Installatie van uw laadpaal is al mogelijk vanaf € 605 inclusief btw. Voor het installeren van uw laadpaal werken wij samen met professionele en goed getrainde installateurs. Vanzelfsprekend geven onze installateurs uitleg over het gebruik van de laadpaal en de laadpas. Kiest u voor een laadpaal van GreenNL? Dan wordt al het werk u uit handen genomen: onze specialisten zorgen voor advies op maat tot en met de service na plaatsing van uw eigen laadpaal.

Laadpaal

Meest gekozen laadpaal voor thuis

Alfen Eve Single Pro 11 - 22 kW

 

  • Kwalitatief hoogwaardig product uit Nederland
  • Optioneel met vaste kabel van 5 of 8 meter
  • Geschikt voor plug-in hybride en volledig elektrische auto's met grote accu's
  • Ook leverbaar in antraciet
  • € 1.270,50 inclusief btw
Offerte aanvragen

100% groen rijden met de GreenNL laadsleutelhanger

Bij uw laadpaal hoort de laadsleutelhanger van GreenNL. Een week voor de installatie ontvangt u de laadsleutelhanger. Omdat hij aan de autosleutel hangt, heeft u 'm altijd bij de hand. Met de laadsleutelhanger start u het laden van uw elektrische auto. Thuis en bij ruim 150.000 laadpunten in Nederland en Europa. U kunt kiezen voor een gratis laadpas of een laadpas met een voordelig abonnement. Welke variant u ook kiest, u krijgt altijd 100% groene windenergie uit Nederland.

Inzicht in uw laadtransacties

Iedere maand ontvangt u een factuur waarop u uw laadtransacties overzichtelijk terug kunt vinden. Zodra uw eerste factuur in uw online omgeving klaar staat, ontvangt u een gebruikersnaam en wachtwoord voor het GreenNL portaal. In het GreenNL portaal vindt u ook uw eventuele vergoeding voor het thuisverbruik terug. En hebben gasten geladen via uw laadstation? Dan ziet u in het portaal ook de vergoeding die u hiervoor ontvangen heeft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaande button kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw specifieke situatie. U kunt er voor kiezen om dan ook direct uw energie bij GreenNL af te nemen maar u mag natuurlijk ook bij uw huidige energieleverancier blijven. Als u akkoord bent met de offerte maken wij een een afspraak voor de bezorging en installatie van het laadstation. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088 - 54 54 280.
 

Eve Single Pro

5 redenen om te kiezen voor de laadpaal van GreenNL

  • Kwalitatief hoogwaardige laadpaal
  • Altijd op weg met een volle accu
  • Gratis laadpas voor 100% groene windenergie uit Nederland. Werkt bij meer dan 150.000 laadpunten in Nederland en Europa
  • Installatie door een professionele gecertificeerde installateur
  • Uw thuisverbruik wordt verrekend met uw werkgever of uw eigen zaak
Offerte aanvragen

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel onze supportafdeling op 088 545 42 80