Subsidies en voordelen | GreenNL
Energie met aantrekkelijke welkomstbonus

Subsidies en voordelen

Verdien uw duurzame investering sneller terug

Duurzaam investeren in producten van GreenNL wordt ook vanuit de overheid financieel gestimuleerd. Vanuit de Belastingdienst en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RvO) bestaan verschillende subsidieregelingen, waarmee u uw duurzame investering sneller terugverdient.

Er bestaan verschillende vormen van subsidie voor de duurzame producten van GreenNL. Sommige overlappen deels, andere zijn slechts op een enkel product van toepassing. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op met onze adviseurs. Wij helpen u graag verder. 

 

Bepaal zelf de snelheid van afschrijven

Met de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil) kunt u 75% van de investeringskosten afschrijven. Dat kan op een door uzelf te bepalen tijdstip en levert een liquiditeit- en rentevoordeel op.

 

Kleinschaligheids-investeringsaftrek

Met de de kleinschaligheidsinvesteringsafstrek (KIA) krijgt u 28% extra voordeel op de aanschafprijs van een laadstation.
Profiteer van de milieu-investeringsaftrek
Met de MilieuInvesteringsAftrek (MIA) profiteert u van een investeringsaftrek die kan oplopen tot 36% van het investeringsbedrag. Dat komt bovenop uw gebruikelijke investeringsaftrek.