Groene energie voor thuis | GreenNL
Zonnepanelen

Groene energie voor thuis

100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas van onze partner Coolblue Energie, laadpaal voor uw elektrische auto, zonnepanelen en maatregelen om uw huis te isoleren. Zo zorgen wij bij GreenNL er voor dat u thuis voordelige groene energie krijgt.

Onze producten

Laadstation

Laadstation voor thuis

Met uw eigen laadpaal bent altijd verzekerd van een laadplek en een volle accu. Steeds meer berijders van elektrische of hybride auto's kiezen daarom voor het gemak van een laadstation thuis.

Lees meer
Huis zonnepanelen

100% groene energie

Voor de energielevering aan particulieren werkt GreenNL samen met Coolblue Energie. Coolblue Energie biedt u 100% groene stroom uit Nederland en CO2 gecompenseerd gas. Ook krijgt u hoge kortingen op energiezuinige producten.

Lees meer
Coolblue Zonnepanelen Header

Zonnepanelen

Kies ook voor zonnepanelen. Dat is groen en u bespaart direct honderden euro’s per jaar op uw energierekening.

Lees meer
Isolatie

Isolatie

Hoe minder energie gebruikt wordt, hoe beter. Kijk daarom samen met onze professionele partner welke maatregelen u kunt treffen om energie te besparen.

Lees meer

Eenmalige energietoeslag

Huishoudens met een inkomen rond het sociaal minimum krijgen, naast de korting op btw, eenmalig ongeveer € 800 extra om de hogere energierekening te betalen. Dit geld ontvangen zij via hun gemeente.

Heeft uw huishouden een inkomen rond het sociaal minimum? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor de eenmalige energietoeslag. Dit geld ontvangt u via uw gemeente. U krijgt de eenmalige energietoeslag van ongeveer € 800 automatisch als u een van de volgende uitkeringen ontvangt:

  • Bijstandsuitkering

  • IOAW-uitkering

  • IOAZ-uitkering

U hoeft hiervoor dus niets te doen. Als u geen bijstandsuitkering, IOAW- of IOAZ-uitkering heeft, maar wel een inkomen van maximaal 120% van het sociaal minimum, neem dan contact op met uw gemeente. Uw gemeente kan u vertellen of u de energietoeslag automatisch ontvangt of dat u de toeslag bij de gemeente moet aanvragen.

 Hoe vraag ik de energietoeslag aan van ongeveer € 800? | Rijksoverheid.nl

Heeft u een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen of bel onze supportafdeling op 088 545 42 80