Laadpaal voor de zaak | GreenNL
Smart Charging Network

Laadpaal voor de zaak

Wilt u één of meerdere elektrische auto's tegelijkertijd kunnen opladen zonder dat uw elektriciteitsnet overbelast raakt? Onze experts adviseren u graag over uw eigen maatwerkoplossing voor het opladen van elektrische auto's.

Wij regelen alles voor u

In 2030 worden er geen nieuwe auto's meer verkocht die rijden op fossiele brandstoffen. Elektrisch rijden is de toekomst. Om dat enorm groeiende park elektrische auto's op te laden verschijnen er op steeds meer plekken laadpalen en laadpleinen. GreenNL heeft voor verschillende kleine en grote bedrijven al laadoplossingen op maat gerealiseerd. Daarbij nemen we het totale traject van advies tot en met realisatie uit handen van onze klanten. Wilt u uw organisatie klaar maken voor de toekomst en er voor zorgen dat uw medewerkers en natuurlijk ook klanten hun elektrische auto bij uw bedrijf kunnen opladen? Vraag dan nu vrijblijvend advies aan. Wij leggen u dan ook uit dat in veel gevallen geld verdiend kan worden aan onze laadoplossingen.

Altijd een geschikte laadpaal

GreenNL heeft altijd een geschikte laadpaal voor u. Van laadpalen met 1 of 2 laadpunten op uw eigen parkeerterrein en robuuste laadpalen voor parkeerterreinen waar veel klanten of bezoekers komen tot en met snelladers die met 350 kWh laden. Onderstaand een overzicht van onze meest populaire laadpalen.